RKC Waalwijk verwelkomt Bakkerij Van Beijnen & Van Tim Patisserie als nieuwe partner

RKC Waalwijk heeft in Bakkerij Van Beijnen & Van Tim Patisserie weer een nieuwe partner mogen verwelkomen voor het komende seizoen. Het commerciële team van de Geelblauwen is erg blij om met Bakkerij van Beijnen weer een nieuwe partner toe te voegen aan het sponsorbestand.

Commercieel directeur Willem van der Linden: ''We zijn uiteraard erg content dat we in Van Beijnen & Van Tim weer een nieuwe partner hebben mogen verwelkomen. Naast het continueren van de samenwerking met onze bestaande partners zijn wij ook zeer verheugd om ook steeds meer nieuwe partners aan ons netwerk te binden, zeker in deze tijd. We hopen hen daarom ook gauw te mogen verwelkomen in het stadion.''

Bakkerij Van Beijnen & Van Tim Patisserie
Bakkerij Van Beijnen & Van Tim Patisserie is een van oorsprong Waalwijkse organisatie, waarbij er nu drie filialen gevestigd zijn aan de Dr. Kuyperstraat, Bloemenoordplein en Grotestraat, en één in Hank. Van Beijnen & Van Tim staan bekend om hun grote assortiment op het gebied van brood en banket. Voor onder andere brood, hartige snacks, gebak, taarten en koek bent u hier altijd aan het juiste adres.