Vijf RKC'ers vliegen uit voor interlandperiode

Tijdens de komende interlandperiode verdedigen vijf RKC'ers de kleuren van hun land. Vurnon Anita, Juriën Gaari, Ahmed Touba, Ayman Azhil en Yassin Oukili zijn deze en volgende week op pad. 

Vurnon Anita & Juriën Gaari

Interim-bondscoach Patrick Kluivert van Curaçao heeft Vurnon Anita en Juriën Gaari opnieuw opgeroepen. Tijdens deze interlandperiode spelen zij twee oefenduels, allebei in Bahrein. Op 6 oktober staat de vriendschappelijke wedstrijd gepland tegen de oliestaat. Op 9 oktober volgt een oefenwedstrijd tegen Nieuw-Zeeland.

Bahrein - Curaçao6 oktober, 18.00 uur
Curaçao - Nieuw-Zeeland9 oktober, 18.00 uur
Ahmed Touba

Voor het Algerije van Ahmed Touba staan komende week twee wedstrijden in het kader van de WK-kwalificatie op de rol. Als huidig koploper van de kwalificatiepoule treden Les Fennecs tweemaal aan tegen Niger (8 en 12 oktober). Voor Touba zouden het zijn derde en vierde interland kunnen worden.

Algerije - Niger8 oktober, 21.00 uur
Niger - Algerije12 oktober, 18.00 uur
Ayman Azhil & Yassin Oukili

Tijdens deze interlandperiode vliegen er twee nieuwe RKC'ers uit! Ayman Azhil en Yassin Oukili zijn allebei opgeroepen voor Marokko Onder 23! Beide middenvelders zullen komende week een trainingsstage afleggen. 

Saïd Bakari

Saïd Bakari zal deze interlandperiode niet afreizen naar de Comoren, waardoor de 14-voudig international in Waalwijk blijft. De oefeninterland tegen Tunesië is geannuleerd.