Nieuwe schermen, nieuwe mogelijkheden tot exposure!

De voorbereidingen op komend seizoen zijn in volle gang, op 13 september gaat het dan eindelijk echt beginnen! Zowel op als buiten het veld zijn we druk bezig met de competitie die van start gaat.

Graag willen we u op de hoogte stellen van het feit dat er, door een mooie samenwerking met partner Vidiled, in het Mandemakers Stadion twee nieuwe LED-schermen geplaatst zullen worden. De LED-schermen hebben een afmeting van 14m2 per scherm en het streven is om deze uiterlijk 25 oktober (RKC Waalwijk -  Feyenoord) geplaatst te hebben in het Mandemakers Stadion.

Deze schermen bieden nog meer mogelijkheden voor u wat betreft de zichtbaarheid van uw organisatie tijdens thuiswedstrijden van de Geelblauwen. De content op het scherm zal exclusief worden verkocht door onze partner VIVO Media, in de persoon van  Gerard Vos. VIVO Media biedt diverse pakketten aan met ieder diverse mogelijkheden tot exposure en zichtbaarheid. Speciaal voor partners van RKC Waalwijk hanteren zij een √©√©nmalige korting van 20%. Zoals vermeld ligt de acquisitie van de content op deze LED-schermen in handen van VIVO Media.

Mocht u interesse hebben in een van deze pakketten of mogelijkheden, neem dan contact op met Gerard Vos per mail via info@vivomedia.nl.